Нови порции заплахи към съдия Владислава Цариградска. Това разкри самата тя

...
Нови порции заплахи към съдия Владислава Цариградска. Това разкри самата тя
Коментари Харесай

Заплахите към съдия Цариградска валят: Ще бетонираме децата и мъжа ти и ще свършат в язовира

Нови порции заплахи към арбитър Владислава Цариградска. Това разкри самата тя по време на съвещанието на краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелствата и събитията, свързани с активността на групата към Мартин Божанов–Нотариуса.

Цариградска разгласи, че тя и фамилията й живеят при извънреден стрес през последните седмици.

Съдийката разкри пред депутатите, че заканите против нея идват на формалния мейл на Окръжната прокуратура в Плевен, където работи тя.

" Една от заканите е, че ще ми изкормят гениталиите, в случай че не млъкна. Това бе получено на 19 февруари. Вчера градацията продължи. Не го поисквам на никой родител това, а аз съм родител на три деца. " Кажете на арбитър Цариградска, че в случай че не млъкне мъжът и децата й ще са с бетонирани крайници на дъното на язовира ". Кой ме заплашва и кой желае аз да мълча, в случай че Нотариуса е мъртъв от януари? ", запита магистратът.

" Тук преди мен трябваше да седне Борислав Сарафов ", моли тя пред комисията.  

В комисията с изключение на арбитър Владислава Цариградска е и прокурор Невена Зартова, както и гръцките предприемачи Анастасиос Дикос и Йоаким Каламарис, заплашвани от Мартин Божанов.

В началото на съвещанието арбитър Цариградска изясни, че умишлено упорства да седне надалеч от Зартова. " Не съм там където е мястото за чувания, така като професионалната ми чест и достолепие ме карат сега да не седна там където е сътрудника Зартова. Ако не уважите това мое искане може и въобще да не допринеса до вашия спор през днешния ден ", предизвести тя депутатите.

" Имам задоволително доказателства, че Невена Зартова е съдействала Мартин Божанов да придобие този пъклен образ в обществото и правосъден чадър над него ", съобщи Владислава Цариградска и акцентира, че има вяра, че тя също има принос към заканите против нея и фамилията й.

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР